DEN SØDE JULETID

Med en 6-årig herhjemme, så er julen ofte sat i forbindelse med gaver. Gerne mange, gerne farverige og helst store – altså, hvis barnet selv kunne bestemme.

Men i år prøver vi noget nyt og er gået all-in på hjemmelavede julegaver og forsøger at være kreative…. Desværre går dette ikke altid som planlagt. Overstående billede er en mikrofon. Ja, du læste rigtigt. Det er en mikrofon til far, som barnet har lavet i trylledej og selv formet. Jeg har forslået med lidt maling, men dette mente hun ikke var nødvendig.

Nedestående billede, er en tegning til mormor. Jeg har lovet at købe en ramme til den, når hun er helt færdig.

Jeg begynder sgu lidt at fortryde ideen med de hjemmelavede julegaver..

Written by

Her hylder jeg den rigtige mor! Hendes der til tider kommer til at spise barnets fredagsslik og bortforklarer det med, at det desværre blev for gammelt. Hende der laver fejl, men lære at grine af dem! Og hende der til tider synes, at livet som mor kan være pisse hårdt! Skål for alle os!

Skriv et svar