Confession of a Mom

 

#1 Jeg har engang spist min datters chokoladejulekalender. Den var sådan en lyserød Frost-julekalender fra Netto til 69kr. Hun overnattede ude, der var ikke flere snacks og jeg var desperat. Så jeg tømte den, med den forventning om at jeg bare kunne købe en ny i Netto dage efter. Næste dag har de selvfølgelig kun de lyslilla tilbage – men de var stort set identiske, så jeg købte den i den tro, at barnet nok ikke bemærkede det. Det gør hun så selvfølgelig, og så står man der, lettere desperat og brødflov, og det første som kommer ud af min mund er; ”Guuud, det er nok drillenissen?”

#2 Barnet ville gerne gå til spejder. Mor ville ikke have at barnet gik til spejder. Sååå, jeg fortalte hende, at man desværre først kunne starte som 13-årig, da det var noget med bål, ild og knive.

#3 Hjemme hos os, der ringer isbilen når den ikke har mere is….

#4 Jeg spiser ofte det overskydende fredagsslik i barnet skål, og bortforklarer det med, at det desværre blev for gammelt.

#5 Min datter, og resten af familien, elsker mine frikadeller! Jeg laver åbenbart de bedste frikadeller i hele verden. Hvad jeg ikke har fortalt dem, er at det slet ikke er mine. Jeg køber dem hos slagteren og så luner jeg dem på panden, for at de skal se ud som om det er hjemmelavet.

#6 Efter at have set Frost-filmen 268 gange, så gik den desværre i stykker…. På Netflix….

#7 Min datter tror at fiskefilet er paneret kylling. For det har jeg fortalt hende, da hun ikke kan li fisk

#8 Når barnet sover, så står jeg ofte og kigger på hende og bliver overvældet af kærlighed… men, så bliver det morgen og så er det som om den kærlighed falmer en smule

#9 Jeg går tit på toilettet uden faktisk at skulle på toilettet – bare lige for at få lidt ro og tid til at græde af udmattelse

#10 Til tider bruger jeg mit barn som undskyldning, for at slippe ud af sociale arrangementer, som jeg faktisk ikke orker.

 

 

Written by

Her hylder jeg den rigtige mor! Hendes der til tider kommer til at spise barnets fredagsslik og bortforklarer det med, at det desværre blev for gammelt. Hende der laver fejl, men lære at grine af dem! Og hende der til tider synes, at livet som mor kan være pisse hårdt! Skål for alle os!

1 comment / Add your comment below

  1. Hvor sjovt – herhjemme er alt kylling så til gengæld fisk, fordi ældstebarnet agter at leve af fisk og ikke andet resten af sit liv! (og ærligt talt, at skulle se på 3 x Kinder julekalendre hvert år uden at æde dem er nok den største udfordring jeg som mor er blevet stillet til dato…).

Skriv et svar