Man ved man er mor når;

  1. Man ikke kan huske, hvornår man sidst har shoppet til sig selv…

  2. Man ubevidst nynner med på titelmelodierne til Gurli Gris, Ramasjang og ikke mindst sangene fra Frost.

  3. Det at være træt ikke længere er en uvant følelse, men blot hverdag.

  4. Man til tider føler sig mere som et serviceorgan, end en levende, selvstændig kvinde og pludselig kan man relatere til Askepot på en helt ny måde.

  5. Man griner rigtig, rigtig meget og det sker, at man kommer til at tisse en lille smule i bukserne

  6. Ens madpyramide hovedsageligt består af pasta, fiskepinde, friturestegt mad og ting med ost.

  7. Man omtaler McDonalds som en ’restaurant’, for på den måde at lyder som om man stadig har et liv.

  8. Man kan finde ting i huset, der for alle andre metriklens beboer er pist forsvundet! Altså som i ”Mor-den-er-fuldstædig-væk-jeg-har-ledt-over-alt-jeg-sværger-væk”.

  9. Man på trods af influenza, migræne eller brækket håndled, stadig formår at få unger op og i skole, handle ind, vaske tøj og lave mad – jah, måske er middagen en smule forsinket, men den skal nok komme på bordet.

  10. Når man en sjælden gang har en alene aften og planlægger at være vild, spontan og føle at man er et rigtig menneske igen, så ender det sgu med at man falder halvdød om på sofaen kl. 20.30 efter et glas vin

Written by

Her hylder jeg den rigtige mor! Hendes der til tider kommer til at spise barnets fredagsslik og bortforklarer det med, at det desværre blev for gammelt. Hende der laver fejl, men lære at grine af dem! Og hende der til tider synes, at livet som mor kan være pisse hårdt! Skål for alle os!

Skriv et svar