Når mor er glad

Lykken er at have børn! De er så skønne, uskyldige og ikke mindst ærlige….meget ærlige. Til tider lidt for ærlige. Dette billede kom min datter stolt hjem og viste mig. “Se, mor, vi skulle lave en tegning af vores mor eller far når de er gladeste!”. Jeg spørger, i håb om at barnet svarer cola, hvad der dog er i det flotte glas hun har tegnet i min hånd og hun svarer, med den største selvfølge; ”Det er da voksensaft?”

Min datter ser mig så åbenbart som en skeløjet og lettere rødvinsalkoholiseret mor. Tak, skat! Jeg ser frem til næste skole-hjemsamtale eller besøget fra kommunen.

Written by

Her hylder jeg den rigtige mor! Hendes der til tider kommer til at spise barnets fredagsslik og bortforklarer det med, at det desværre blev for gammelt. Hende der laver fejl, men lære at grine af dem! Og hende der til tider synes, at livet som mor kan være pisse hårdt! Skål for alle os!

Skriv et svar